...

Welkom bij HCC!twente

We (HCC!twente) zijn één van de de regionale afdelingen van de landelijke computerclub HCC. Op de bijeenkomsten gaat het niet alleen over computers, de hard- en software zelf, maar ook over alle denkbare toepassingen zoals digitale fotografie, video, muziek, websites, social media etc.  Op dit moment worden er door het Corona virus geen fysieke bijeenkomsten gehouden in onze regio, maar het Corona virus laat zich steeds verder terugdringen door vaccinatie en de regels die zijn ingesteld. We hopen als de tendens zich voortzet en de versoepelingen doorgezet worden we elkaar in september aan het begin van het HCC seizoen weer fysiek kunnen ontmoeten in de locatie van de regio Twente Wij zijn op dit moment druk bezig om hier voorbereidingen voor te treffen Let u daarom goed op onze website en de nieuwsbrief waar we deze activiteiten melden. Door de samenwerking van de 5 noordoostelijke HCC-regio's: HCC!fryslân, HCC!groningen, HCC!twente, HCC!ijssellanden en HCC!zuid-drenthe is het mogelijk dat uw zich op kan geven voor de webinairs die daar georganiseerd worden.

21 maart 2021

...

Samenwerking

De 5 noordoostelijke HCC-regio's: HCC!fryslân, HCC!groningen, HCC!twente, HCC!ijssellanden en HCC!zuid-drenthe werken samen aan het aanbod van activiteiten voor iedereen, die de bijeenkomsten van HCC wil bezoeken.Wil je weten, wat deze regio's doen en op welke locaties? Klik dan op één van de regio's of link's, bekijk de website en kies een locatie uit om eens te bezoeken.Tevens kun je als lid van HCC je inschrijven voor het regelmatig ontvangen van de Nieuwsbrieven van deze regio's. Dit kan via mijn gegevens op deze website als je bent ingelogd.  

21 maart 2021

...

Het HCC!twente café

Het HCC!twente café is elke vrijdagavond (m.u.v. de maanden juni, juli en augustus) geopend vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur. In het HCC!twente café treft u mensen die vaak zeer creatief met 'beperkte middelen' het maximale uit hun machine halen. De HCC!twente bijeenkomsten staan bekend om de ongedwongen sfeer, spraakmakende momenten, leuke presentaties en veel verrassingen. Elke avond is het weer leuk om met Twentse computergebruikers bij elkaar te zijn om ervaringen te delen en uit te wisselen. Naast de landelijke thema’s behandelen wij in Twente ook andere thema’s waarvan wij denken dat er interesse voor is. Verder zijn er natuurlijk ook de normale inloopavonden, welke uitermate geschikt zijn voor vragen op detail niveau, zowel over software als over hardware.U bent van harte welkom op de bijeenkomsten! In Corona tijd worden deze bijeenkomsten niet gehouden.

11 april 2020

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!twente

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden